Koblinger,oljetanker mm

Hytek A/S Ingeniører har gjennom en årrekke vært leverandør av koblinger, mellomflenser, oljetanker mm. og fremstår i dag som en totalleverandør av disse produktene. Produktene i denne katalogen er kun basis sortiment, da det vil være umulig å få med alle typer av produktene i en katalog da vi også leverer spesialtilpassede produkter etter kundens behov. Bakerst i dette heftet finner du oversikt over brosjyrer du kan få tilsendt på andre produkter.

Våre  hovedsamarbeidspartnere er ,  og

CMD er et fransk firma som ble grunnlagt i 1901 av Andrè Citröen. Helt fra starten har det vært dette selskapets mål å utvikle den aller beste forbindelse mellom den drivende og den drevne del i et maskineri i forhold til kostnad og pålitelighet. En spesialisering innenfor høye drifstmomenter har stillet store krav til selskapets kompetanse og evner både i forhold til de tekniske løsningene og de økonomiske krav man stiller til slike installasjoner. Gjennom CMD sitt omfattende program av tekniske løsninger kan vi i dag tilby det norske markedet koblinger som kan overføre momenter opp til 9 000 000 Nm. CMD kan også levere tannhjul med diameter opp til 12 meter samt et utall av forskjellige standard og spesial gear for alle formål. Dette samarbeidet er med på å gjøre Hytek til en totalleverandør av transmisjonstekniske løsninger til Norsk industri.

HBE er et Tysk firma etablert i 1984. HBE utvikler og produsere hydrauliske produkter og tekniske løsninger  på bla mellomflenser, aluminiumstanker, nivåmålere og koblinger. De har høy teknisk standard samtidig som de er fleksible i forhold til individuelle løsninger tilpasset kundens behov. HBE sitt mål er å levere gode tekniske løsninger med kort leveringstid.

Firma HAT ble etablert i 1987 av Gerd Hummert, som et handelshus for transmisjonssystemer. Etter dette har firmaet hat en fin utvikling og drives i dag som et familiefirma av sønnen Marcus og Andreas Hummert. Firma slik det fremstår i dag ble omorganisert i 1998 hvoretter man i 1999 overtok produksjonen til firma Meyl Antriebstechnik i Landsberg i syd tyskland hvor HAT i dag har sitt hovedkontor. Alt fagpersonell ble også overtatt fra Meyl.

Produksjonsprogrammet til HAT omfatter i dag koblinger både elastiske og stive, clutcher og bremser som er både hydrauliske, mekaniske, pneumatiske og elektromagnetiske. HAT er en ledende leverandør innenfor dette fagfeltet og har medarbeidere med mer enn 30 års erfaring innefor konstruksjon og utvikling av transmisjonstekniske koblingssytemer. Dette gjør at HAT også kan påta seg utvikling av spesial løsninger.

Hytek har jobbet med HAT helt siden tidlig på 90 tallet.

For å se en oversikt over hovedsortiment av koblinger kan du trykke her

For brosjyrer og datablad på koblinger velg produkter fra hovedmenyen. 

Du kan også bestille brosjyrer som blir sendt pr brev eller elektronisk ved å trykke her 

 

 

 

   
Vevelstadveien 109, 1404 SIGGERUD
E-post: salg@hytek.no


Site powered by Proweb ©