Diverse reservedeler

Hytek A/S Ingeniører kan i tillegg til å yte full service på alle egne produkter bistå med kunnskap og kompetanse i forbindelse med overhaling og service på alle typer av gear for industri og annen virksomhet. Mangler du dokumentasjon på gammelt utstyr kan vi hjelpe deg med å finne ut av dette. Ved målinger og beregninger og i samarbeide med våre dyktige underleverandører over hele verden kan vi skaffe til veie reservedeler for gar og koblinger og via våre egne ressurser kan vi levere nye tegninger på det utstyret som blir levert. Dette gir deg som kunde hos oss muligheten til å forlenge levetiden på ditt transmisjonstekniske utstyr.

 

Vi kan også bistå i forbindelse med teknisk vurdering av utstyr og avgi tilstandsrapporter basert på inspeksjoner og kontroll utført av oss.

 

Trenger du deler eller service på utstyr så kan du ringe oss 24 timer i døgnet 7 dager i uken. Vi kan alltid nås og det er bare ett nummer å ringe. Ring vårt sentralbord nummer 99 10 90 65 du får alltid svar på dette nummeret.

 

HYTEK DIN SERVICE PARTNER

 

   
Vevelstadveien 109, 1404 SIGGERUD
E-post: salg@hytek.no


Site powered by Proweb ©